Kedves Látogató!

Mint a gyülekezet lelkésze szeretettel köszöntelek a Hetednapi Adventista Egyház Pécsi gyülekezetének weboldalán.
Olyan keresztény közösség vagyunk, akik bízunk Istenben, és az Ő különleges kinyilatkoztatásában, a Bibliában, amely eligazodást, útmutatást tud adni minden mai ember számára. A nevünkben lévő Hetednapi szó arra utal, hogy a Bibliában leírt teremtés emlékünnepén szombatonként tartjuk az istentiszteleti alkalmainkat, amikor is közösen kutatjuk a Bibliát, gyerekek, fiatalok és felnőttek, prédikációt hallgatunk, énekelünk és imádkozunk, közösséget ápolunk.

A nevünkben lévő Adventista szó pedig arra utal, hogy hiszünk Jézus megváltásában, feltámadásában, és abban ígéretében, hogy visszajön azokért, akik hisznek Benne, és szeretik Őt, és elviszi őket a Mennybe.
A gyülekezetünk fontosnak tartja, hogy az Istent kereső embereknek segítséget nyújtson abban, hogy megismerjék Őt, továbbá felhívja az emberek figyelmét Jézus Krisztusra, a Bibliában található kijelentéseire, többek között arra, hogy nem a véletlen szüleményei vagyunk, hanem egy szerető Isten teremtményei, gyermekei, akinek célja van az életünkkel.
Közösségünk nyitott minden ember előtt. Gyere, ahogy vagy és nem maradsz olyan, amilyen vagy, mert Jézus közelében, az Ő segítségével tud a te életed is átalakulni.
Szeretettel várunk Téged is közösségünkbe, ahol arra törekszünk, hogy baráti légkört alkotva éljük meg Jézus Krisztusba vetett hitünket!
A kapcsolat menüpontban találod meg imaházunk címét és az egyéb elérhetőségeinket.

Kellemes böngészést kívánunk.
További információ egyházunkról az alábbi linkeken: http://huc.adventista.hu/
http://huc.adventista.hu/pr/

Petőh Imre

1967-ben születtem Sellyén, Baranya megyében. Hosszú ideig éltem Pécsett, ahol életem meghatározó döntéseit hoztam. Az egyik a házasságkötésem volt egy kedves, sokat mosolygó tiszta szívű lánnyal, a másik pedig a teológiai irányú tanulmányaim. E két dolog ma is meghatározó része életemnek. Jelenleg a Hetednapi Adventista Egyház lelkészeként végzem hivatásom a Pécsi, Hidasi, Kaposvári gyülekezetekben és a Dombóvári Siklósi és Nagyatádi szórvány-gyülekezetekben. Kaposváron élek feleségemmel és két fiúgyermekemmel.